Summer de Snoo Dutch Dream Denim

Press release DDD/strong>

DDD PRESENTEERT STOERE MEIDEN JOGGINGS PAKKEN MET SUMMER DE SNOO

Kinderkledingmerk Dutch Dream Denim staat bekend om zijn onderscheidende stoere denim designs en de dubbele laag stof op de knieën (PATENT DESIGN). Negen jaar geleden maakte DDD haar intrede op de modemarkt en sindsdien zijn de spijkerbroeken, jumpsuits en shorts onmisbaar in de kledingkast van baby’s tot tieners. DDD is een echt jeans-merk, speelt in op modetrends en besteed veel aandacht aan detail. De kledingen hebben vaak leuke kleurtjes/wassing of bijzondere details, en dat weet veel mensen aan te spreken. Deze innovatieve en modebewuste filosofie gaat echter niet ten koste van de functionaliteit van de kleding: het spelende kind blijft hét uitgangspunt. Het merk gelooft dat kleding mooi moet zijn maar het moet ook goed zitten en lang meegaan.

Voor de fall/winter collectie 21-22 lanceert DDD een nieuwe, bijzondere collectie. De ontwerpen zijn weer anders dan we gewend zijn van DDD. Normaal draait om spijkerbroeken en nog meer spijkerstof kleding, maar dit keer legt het merk de nadruk op sweats (joggings pakken).

We gaan het najaar in met zachte kleuren, een beetje pit en jeugdige looks. Oftewel, fashionable comfort. Het afgelopen jaar hebben we veel thuisgezeten en hebben we comfortabele kleding weer herontdekt. DDD bewijst met deze nieuwe collectie dat comfort ook fashionable kan zijn vandaar de stoere pakken ook voor meiden. Voor de campagne heeft DDD samengewerkt met internationaal model Summer de Snoo. Summer laat zien hoe gaaf o.a. de truien en joggingsbroeken staan. De collectie bestaat verder zoals gewoon, jeans, jassen en ook de joggings broeken “ met de dubbele laag stof op de knieën” PATENTED DESIGN voor de jongens.

Vanaf 12 augustus ’21 ligt de collectie weer in de winkels en online bij jouw favoriete kinderkleding webshop. Kijk op www.dutchdreamdenim.com om jouw favoriete sweatcombi te ontdekken.