Kinderkleding Haarlem

Kinderkleding Haarlem. Broeken met een dubbele laag stof op de knieen

Bij ons merk DUTCH DREAM DENIM staat het ‘spelende kind’ centraal. Hierdoor is het idee ontstaan van de ‘Dubbele Knieën’. Een kind moet kind kunnen zijn en niet hoeven nadenken tijdens het spelen. Toch een gat in de broek? geen probleem; door de ‘Dubbele Knieën’ kan de broek twee keer zo lang mee!. Ideaal dus, Broeken met een dubbele laag stof op de knieën

De ontwerpster van DUTCH DREAM DENIM is zelf een moeder van 2 opgroeiende kinderen. Daardoor begrijpt ze de behoefte van het kind (lekker kunnen spelen) en de behoefte van de moeder (broeken kopen die niet zo snel kapot gaan). De kapotte knie wordt een deel van de style en de broek kan nog steeds gedragen worden.

In de ontwerpfase is verder rekening gehouden met details, pasvorm en een goede prijs- kwaliteitverhouding. Ook haar passie voor mode speelt een grote rol. In de collectie zitten slim fit en regular fit modellen. Veel daarvan zijn voorzien van dubbele knieën.

kinderkleding-kinder-spijkerbroek.nl  kinderkleding-kinder-spijkerbroek.nl kinderkleding-kinder-spijkerbroek.nl kinderkleding-kinder-spijkerbroek.nl  

Kinderkleding Haarlem? Dan bent u bij Kinder-spijkerbroek aan het juiste adres. Betaalbare merkkleding bestel je eenvoudig en snel via onze webshop. Kinder-spijkerbroek verkoopt het volgende:

  • Meisjes Jeans
  • Jongens Jeans
  • Babies Jeans
  • Merk DUTCH DREAM DENIM
  • Jeans met een dubbele laag stof op de knieën

Kinderkleding Haarlem

Bij ons kun je winkelen wanneer het je schikt, “internet” is immers 24 uur per dag geopend. Geen parkeerproblemen, altijd koopavond en altijd koopzondag! Wij verkopen de nieuwe collecties van DUTCH DREAM DENIM in het topsegment tegen betaalbare prijzen.  Ons doel blijft kwalitatief mooie kleding verkopen die voor iedereen betaalbaar is. U kunt dus in het topsegment voor leuke prijzen bij ons winkelen. Winkelen is eenvoudig en leuk. Met de uitgebreide zoekmogelijkheden kun je ons assortiment haarfijn uitpluizen. Winkelen op onze site is ook veilig. We maken alleen gebruik van vertrouwde en meest geaccepteerde betaalmogelijkheden. In slechts vier stappen heb je een bestelling gedaan en deze wordt doorgaans met 24 uur bij je afgeleverd (meer informatie vind je bij 24 uurs bezorging verderop in deze pagina). Kinder-spijkerbroek is gevestigd in Barendrecht, maar levert door het hele land, dus ook in de omgeving zoals bijvoorbeeld in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven etc.

Betalen

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn.

24-uurs bezorging

De bestelling wordt in principe 24 uur na ontvangst van je betaling in heel Nederland bezorgd! Voor overige landen is de bezorgtermijn enkele dagen. De bestelling wordt keurig verpakt en supersnel bij je aangeboden. De bezorgkosten zijn GRATIS! boven een bestelling van 99,95 euro.

Dus, Kinderkleding Haarlem? Neem snel een kijkje in onze webshop.

Kinder-spijkerbroek.nl

Kinder-spijkerbroek.nl